Verwachtte uitgaven

Aan deze projecten wordt momenteel gewerkt:

 

Meedogenloos.
Meedogenloos is een thriller die samen met Melissa Skaye werd geschreven. Het boek verschijnt in april 2018 bij uitgeverij LetterRijn.

Hier wel alvast een (voorlopige) samenvatting.

De ouders van Mandy en Lisa Peeters zijn vermoord. De zusjes moeten vluchten voor hun leven: ze dragen belastend bewijsmateriaal met zich mee.

Vier jaar geleden werd India Johnston vanuit Californië naar België ontvoerd. Door gedwongen prostitutie heeft ze haar familie en zelfs het daglicht nooit meer gezien. Een van haar klanten trekt zich haar lot aan. Hij wil haar helpen, zonder enig idee te hebben welk geheim India met zich meedraagt.

Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als het lot Tim en Suzanne weer bij elkaar brengt, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.

Al deze mensen zijn verbonden door een goedlopende wereldwijde organisatie waarvan het bestaan alleen bij rijke intimi bekend is. En ze gaan heel ver om dat zo te houden.


Vergelding:

Er wordt gewerkt aan een nieuwe suspense-thriller over een groep mensen die vast komen te zitten op de punt van een berg vanwege een wel heel bijzondere oorzaak. De zeespiegel is om een onverklaarbare reden zover omhoog gekomen dat op vijf bergpunten na, heel het eiland (en wellicht de rest van de wereld) onder water staat.

Advertenties