Verwachtte uitgaven

Aan deze projecten wordt momenteel gewerkt:

April 2019

Zoë leeft voorbij de schemerzone, op het gedeelte van de wereld waar de zon al in geen eeuwen meer heeft geschenen. Het is het leefgebied van de Afvalligen, die gebukt gaan onder armoede.
Zoë wordt bijna zestien. Dat betekent dat ze op het punt staat uit het weeshuis te worden gezet en voor zichzelf moet gaan zorgen. Met gevaar voor eigen leven besluit ze naar de schemerzone te gaan om te jutten, zodat ze wat spulletjes heeft om te verkopen.

Christiaan woont aan de andere kant van de schemerzone, op een paradijselijke plek waar er, dankzij een chip achter de oren van iedere inwoner, geen oorlogen meer zijn en geen ongelijkheid meer is. Hun leven wordt tot in de puntjes voor hen geregeld.

Als Zoë en Christiaan elkaar ontmoetten en zij het voor elkaar krijgt dat hij zijn chip achter zijn oor vandaan haalt, ziet hij de wereld zoals hij werkelijk is. En blijkt het paradijs helemaal niet zo perfect te zijn.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Tevens zal er in augustus 2019 een verhalenbundel verschijnen, genaamd Donkere Herinneringen. Stay tuned voor meer informatie daarover.