Territoria, De Ring van Andor

RingAndor_front_web(1)

Zonder enig idee wie hij is, of hoe er is gekomen, struint een jongeman gedesoriënteerd over een verlaten asfalt. Een reeks vreemde gebeurtenissen laten hem gissen naar de waarheid.

Hij krijgt een briefje onder ogen dat het begin markeert van de zoektocht naar zijn verleden.

56 Mainstreet. Calvany. De plek waar je de eerste keer bent gestorven…

Het is vier jaar geleden dat de duistere godheid Tartaros werd bevrijd. Vrijwel alles en iedereen in Territoria is dood. De kleine groepen overlevenden worden opgejaagd en vermoord. Cindy, Julia en Anna hebben zich bij één van die groepen aangesloten en doen hun best te overleven.
Als ook hun laatste veilige schuilplaats wordt overvallen door demonen en ze de kille wereld in worden gestuurd, komen ze erachter dat Tartaros het gemunt heeft op nog een wereld; de Aarde. En hij zal geen middelen sparen om er te komen.

De Ring van Andor is het afsluitende deel van het goed ontvangen fantasy- thriller tweeluik Territoria en het vervolg op De Kettingen van Amarath.

 photo bestel_knop_zpscca3a88c.png

Boektrailer:

Voor recensies klik op: boekrecensies

Nog meer spannende boeken lezen?

De Kettingen van Amarath (Territoria 1)

Het Web van Senora

Reacties lezers:

Ik heb hem uit en ik vond hem gewoon verschrikkelijk………………………..goed. Wat Dan Brown niet is gelukt is jou wel gelukt. Een boek te schrijven wat ik moeiteloos helemaal uit heb gelezen.

Net als deel 1 leest het boek als een trein en maar bij de Ring van Andor weet je nog beter naar mijn idee de spanning er continu in te houden. Wat ik ook bijzonder goed vond is dat je het einde langzaam opbouwt en niet afraffelt zoals helaas vaak gebeurt, je weet wel alles moet dan in een klein hoofdstukje.

Ik kan een hele hoop over de de Ring van Andor zeggen, maar ik vind het gewoon een van de beste boeken die dit jaar zijn verschenen. Wat ikzelf wel jammer vond is dat “het onze wereld gedeelte” in Amerika plaatsvond en niet hier in Nederland of Europa. Maar ik begrijp ook wel dat dit veel handiger is voor een toekomstige vertaling. —- Bep—-

3 reacties op “Territoria, De Ring van Andor

  1. Ik heb het eerste deel, De Kettingen van Amarath, op de Fantasyfair In Kasteel Limbricht (L) gekocht.
    Spannen en goed opgebouw en geschreven boek, ga a.s. Zaterdag ga ik met 2 vrienden In Maastricht de boekhandels af op zoek naar wat leesplezier. Op mijn verlanglijst staat nu zeker, het tweede deel, de ring van Andor kopen.

    Waarschijnlijk zullen we wel weer slagen in de Dominicanenkerk in Maastricht (mooiste boekhandel in Nederland).

  2. Ik heb vandaag het 2de en afsluitende deel Territoria, De Ring van Andor uitgelezen, wederom was het begin van het boek weer zo geschreven, dat het weer vragen op wierp, waar je antwoorden op wilde hebben. Het verhaal neemt je mee reizend door duistere werelde, waar het lijkt dat ieder hoop op het welslagen van de queeste van te voren al gedoemd leikt. Maar………………, Als je benieuwd bent naar dit meestelijke geschreven, goed opgebouwd, meeslepend en vol van spanning geschreven verhaal. Koop het boek, een echte aanrader voor alle fantasy liefhebbers. Je kan zelf een boek via de schrijver verkrijgen, met een leuke krabbel erin. Dat maakt het nog persoonlijker en Leuk voor nu en later als collecters item.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s