Syndroom

Genomineerd voor:

Een Harland Award Romanprijs (juryprijs)
Een Bastaard Fantasy Award (publieksprijs)
Een Fantazzy Award (jury en publieksprijs)

De Stephen King Fanclub
Samenlezenisleuker
De Perfecte Buren
Boeklovers
Tazzy Jeninga
Thrillersandmore
Nakita’s Library
Thrillerlezers!Qreative Minds
The Bookbabe
Mustreads Or Not

 

“Dit boek heeft dezelfde vibe die de oude Dean Koontz boeken altijd hadden. Te gek!” – Kelly van der Laan, auteur van De Lentagon serie.

“Dit boek hoort zeker thuis op niveau geweldig! ik voel me echt mindfucked! Ik geef ‘m niet vaak, maar hij is verdiend: een 10!” – De Stephen King fanclub.

“Sharpe maakt het ongeloofwaardige geloofwaardig” – Mel Harman, jurylid voorselectie Harland Awards Romanprijs.

“Syndroom van J. Sharpe is net het labyrint van Knossos: een ingenieus netwerk van gangen dat de lezer niet alleen laat genieten van spanning, maar ook van een originele intertekstualiteit.” – Ferry Visser, jurylid voorselectie Harland Awards Romanprijs.

“Suspense zoals je het nog niet veel gelezen hebt en waarin de geest tot op het uiterste misleid wordt.” – Joke Michielsen, jurylid voorselectie Harland Awards Romanprijs.

HIJ IS OVERAL…
Wat begint als een spelletje, mondt uit in een verschrikking.
Al snel wordt het duidelijk.
Iemand zit achter ze aan.
En hij komt niet uit deze wereld.

HIJ IS OVERAL…
Als de zus van Peter verdwijnt, kan niemand zich haar herinneren.
Alleen hij weet nog van haar bestaan.

HIJ IS OVERAL…
Hoe vind je iemand die volgens anderen niet bestaat?

Na een ongeluk ligt Peters moeder in een coma en is zijn vader niet meer de man die hij vroeger was. Hierdoor is Peter genoodzaakt te stoppen met school, te gaan werken en de verzorging van zijn zusje op zich te nemen. Als hij haar op een dag ophaalt uit school en ze naar een winkelcentrum rijden, gebeurt het ondenkbare. Ze worden achtervolgd. En de achtervolger is niet van deze wereld…

Als ze even later een kledingwinkel binnenstappen, overtuigt Peter zichzelf ervan dat de achtervolging een hallucinatie was. Maar als zijn zusje het pashokje in verdwijnt en er niet meer uitkomt, wordt hem al snel duidelijk dat er iets vreselijk mis is. Zeker als niemand zich haar nog kan herinneren. Zelfs zijn vader beweert geen dochter te hebben. Het is alsof ze nooit heeft bestaan…     

Naast de luxe paperback editie, zal er tevens een hardcover editie verschijnen met als extraatje het korte verhaal Zonnevloed.

Klik op het pdf-bestand om het eerste hoofdstuk te lezen.