Verhalenbundels

cover - het meisje dat vlam kon vatten copy

Een pocket met vier korte verhalen:

          Het meisje dat vlam kon vatten

       Ella kan spontaan vlam vatten. Op zich al vervelend genoeg, maar haar beste vriend bestaat ook nog eens uit ijs. Kan dat wel een goede afloop hebben?

          Koningin van het woud

       Melissa wordt wakker in de hoop dat haar wensdroom is uitgekomen. Dan blijkt dat ze niet langer menselijk is.

–       Nevel

       Het is een prachtige zomerdag. Een groep jongens rijdt in niemandsland met een groot geheim in hun kofferbak.  Als een nevel plots opkomt, verandert de wereld schrikbarend om hun heen en belanden ze in een winterse hel! Eerder gepubliceerd in de verhalenbundel Suspense.

          De vluchteling

        Waar de grens tussen goed en kwaad vervaagt, heerst het recht van de sterkste. Of de slimste. Eerder gepubliceerd in de bundel Fantastisch Strijdtoneel II (Books of Fantasy)

Een perfect boekwerkje voor iedereen die graag wil kennismaken met de schrijfstijl van J.Sharpe. Naast de verhalen staan niet alleen de samenvattingen, maar ook de eerste hoofdstukken van zijn boeken in de bundel. Bestel hem snel voor maar €4.95 (excl. porto).

“We kennen allemaal de onbereikbare liefde. We kennen allemaal het gevoel dat het leven even stil staat. Zo een gevoel had ik ook, toen ik dit verhaal las. Het gevoel en beeld dat dit verhaal in me opriep was alsof ik door een prisma staarde, een illusie van kleuren, die ik kon verstoren als ik ook maar een beweging maakte of een andere kant opkeek. De 42 pagina’s waar dit verhaal uit bestaat, neemt je mee door een barre tocht, die tegelijkertijd en onverwacht zal opvlammen. Het is een breekbare reflectie. Een luchtspiegeling die beter onaangeraakt kan blijven.” — Anthonie Holslag

Voor andere recensies klik: boekrecensies


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s