Het Web van Senora

senora_voor

Het Web van Senora (voorheen Gevaarlijk Spel)

“De zes schimmen aan het einde van de steeg waren slechts het begin. Binnen enkele seconden waren er nog veel meer. Het hele dorp leek op hen af te komen. De schimmen bleven aan het eind van de donkere steeg staan en keken hen aan. Amy zag hoe hun ogen een roodachtige gloed hadden. Ogen die in de duisternis vreemd licht uitstraalden.”

Kayleigh Winstone heeft diegenen verloren die haar het meest dierbaar zijn; haar man en twee zoontjes. Net op het moment dat ze haar verdriet een plekje heeft weten te geven, wordt ze ontvoerd.
Niet veel later wordt ze wakker in een parkje. Ze herkent de plek, want ze loopt er dagelijks doorheen. Toch waarschuwen haar zintuigen dat er iets vreselijks mis is. Als ze oog in oog komt te staan met haar overleden zoontjes, krijgt ze de schrik van haar leven.
De wereld lijkt volslagen krankzinnig geworden. Het leven in Senora wordt een aaneenschakeling van vreemde en lugubere voorvallen. Afgesloten van de buitenwereld, verstoken van elektriciteit, zonder nog rijdende auto’s en met mensen om hen heen die langzaamaan steeds gekker lijken te worden, is het als overleven in een nachtmerrie.
Senora, ooit een vredig woestijnstadje, lijkt aan de goden overgeleverd te zijn.
En veel goeds hebben zij met de inwoners van dit dorp niet voor…

Dit boek is de heruitgave van het boek Gevaarlijk Spel uit 2011.

GevaarlijkSpel_Kaft

 photo bestel_knop_zpscca3a88c.png

Voor recensies klik op: boekrecensies

Nog meer spannende boeken proberen?

De Kettingen van Amarath (Territoria 1)

De Ring van Andor (Territoria 2)

8 reacties op “Het Web van Senora

 1. Hey Joris,

  Maandag uit school ben ik direct begonnen met lezen, en kon daarna het boek niet meer wegleggen. Nog voor het eten had ik hem uit.
  Eerst vond ik het wel lastig te volgen met die verschillende perspectieven, maar aan het einde werd het helemaal duidelijk.

  Groetjes, Irina

 2. Hoi Joris! Ik heb je boek “Gevaarlijk spel” in 1 dag uitgelezen! Het weekend na de Elf Fantasy Fair, toen het zo lekker weer was… Ik moest nog beginnen aan je boek maar had er telkens geen tijd voor of er kwam iets tussendoor. Maar ik die zaterdag morgen begon te lezen, ben ik niet meer gestopt.
  Wat een goed verhaal. Ik vond het echt enorm spannend, je kan een lezer echt goed meesleuren in de fantasie. Jouw fantasie! Onwijs bedankt, en uiteraard bedankt voor het signeren, dat maakt het extra exclusief.

  Ik ga je andere boeken bestellen en hou je site in de gaten.

  Groeten,
  Mark

 3. Ik vond het een GEWELDIG boek om te lezen. Het begin is heel rustig opgebouwd waardoor je op je gemak kennis kon maken met de hoofdrolspelers. Het middengedeelte was zo SUPERspannend dat ik moeite had om het boek weg te leggen. Het eind was echt zo superwaanzinnig!!!! Ik voelde aan mezelf dat mijn mond openzakte. Dit had ik nooit verwacht!! Kortom, een zeer, zeer spannend boek en ik hoop dat er nog meer boeken van je hand zullen verschijnen!!

 4. ik heb m binnen 2 dagen uitgelezen,zo goed vond ik het boek,het is spannend,makkelijk om te lezen,dus geen moeilijk woorden enz,en het houd je in zijn ban,je wilt lezen lezen en lezen,wat gebeurd er met wie en waarom en wat is er nu eigenlijk aan de hand.ik kon het moeilijk wegleggen,ik heb t boek bij je gekocht op de gothic beurs in rijswijk en heb dr zeker geen spijt van,en bedankt voor t signeren.

  groetjes danielle

 5. alles wat hierboven is gezegd klopt als een bus!
  Het boek neemt je mee naar een wereld waarvan je tegen het einde
  van het boek denkt:goh als dat nou eens echt zou kunnen!
  Prachtige fantasie Joris en goed opgebouwd,vond het superspannend om te lezen.
  Ga zo door
  marja

 6. Afgelopen zaterdag op de EEF je boek gekocht, in een keer uitgelezen. Echt een aanrader voor anderen.

  Groetjes Ingrid.

 7. geweldig boek.
  ik heb hem op fantastyval gekocht een antwoord op de vraag die je erin hebt gezet weet ik niet.
  ik vond de boeken van stephen king altijd leuk om te lezen maar jou boek vond ik eerlijk gezegd stukken beter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s