Gebroken geheugen

Genomineerd voor de Harland Awards, voor het beste fantastische boek van 2015, waar het naast de nominatie tevens een eervolle vermelding kreeg voor buitengewone originaliteit.

Gebroken-geheugen-web

Klik hier om gratis het eerste hoofdstuk (wat volgt op de proloog) van het boek te lezen.

Flaptekst:

Aanvankelijk negeer ik de uitleg, want de mensen die het ons vertellen zijn gestoord, net als de wereld om ons heen. Maar ik kan geen andere verklaring vinden. Zijn we dan echt dood? Ik bedoel, er is hier verdomme niets! We zitten gevangen in een bizar donker stadje. En dan heb ik het nog niet eens over de dingen die ik heb gezien…

***

Nadat Tim Hall is vrijgelaten uit de gevangenis, besluit hij na jaren zijn vader weer op te zoeken, maar het bezoek loopt niet goed af. Wanneer Tim een vlucht terug naar huis pakt, zit hij nog meer dan anders vol met woede en verdriet. Toch valt hij in een rusteloze slaap.
Als hij wakker wordt merkt hij dat het vliegtuig aan de grond staat. Alle lichten zijn uit, buiten is het donker en het toestel is, op een negenjarig meisje na, compleet verlaten. Het meest bizarre is echter dat hij gevangen lijkt te zitten in een ander lichaam, dat van een blanke.
Als hij samen met het meisje uiteindelijk in een vrijwel verlaten en donker stadje terecht komt wordt hen verteld dat dit het Hiernamaals is en dat ze dood zijn.
Is dat zo? Is alles wat gebeurt, een straf voor de zonden uit zijn verleden? Is dit een surrealistisch vagevuur… of een duivels plan?

Gebroken geheugen is nu ook verkrijbaar als luisterboek via Dedicon.

Klik hier voor de reacties en recensies.

Bekijk hier The making of van de trailer.

Gebroken geheugen wordt goedgekeurd door Joe Hill, de zoon van Stephen King. 😉

Joe hill

 

2 reacties op “Gebroken geheugen

  1. Pingback: Project X | J. Sharpe

  2. Ik kocht dit boek vorige week op F.A.C.T.S en het werd meteen gesigneerd.
    Als boekenverslaafde en zeker thrillers was ik heel benieuwd…Bizar, pakkend , origineel zegt de kaft van het boek…en das wel het minste wat je kan zeggen…op 3 dagen was het uitgelezen..zeker de moeite om te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s