Boeken

Verwachte uitgaven:

 

Klik hier om te lezen aan welke projecten er momenteel gewerkt worden.

 

Verschenen boeken:

Donkere herinneringen

Genre: Verhalenbundel

Samenvatting:
In deze verhalenbundel lees je 18 ijzingwekkende spannende, emotionele, fantasierijke en magisch realistische verhalen van de auteur van o.a. Eden, Gebroken geheugen, Syndroom en Reflectie. Lees meer.

 

 

 

 

Schemerzone

Genre: Young Adult/post apocalyptic/ SF

Samenvatting:
Zoë leeft voorbij de schemerzone, op het gedeelte van de wereld waar de orizon al in geen eeuwen meer heeft geschenen. Ze is een Afvallige, omdat ze het lichtgen mist. Op haar zestiende verjaardag wordt ze uit het weeshuis gezet en moet ze voor zichzelf zorgen. Met gevaar voor eigen leven besluit ze naar de schemerzone te gaan om te jutten, zodat ze wat spulletjes heeft om te verkopen.

Als ze tijdens het jutten op een lijk stuit en een chip vindt, wordt haar wereld op zijn kop gezet. Lees meer.

 

 

Reflectie

Genre: Suspense/horror

Het idee was simpel: we zouden een filmpje maken voor ons YouTube-kanaal. Ik zou levend begraven worden. We zouden alles filmen en zo spectaculaire content maken voor onze kijkers.
Jezus, het is allemaal zo misgegaan. Nu zitten we vast. Om onverklaarbare redenen is de zeespiegel met bijna zeventienhonderd meter gestegen. Op vier andere bergtoppen na, staat verdomme heel het eiland – misschien zelfs wel de rest van de wereld – onder water!
We hebben hier vrijwel niets. Er is geen eten, drinken of stroom en we kunnen geen contact maken met de buitenwereld.
Er gebeuren hier afgrijselijke dingen, met name in het hotel. En ik heb het gevoel dat het niet zal stoppen voordat we allemaal de waarheid onder ogen hebben gezien. Iets speelt met ons en zorgt ervoor dat we langzaam gek worden. We worden in de gaten gehouden, ik weet het zeker.
Lees meer.

 

Meedogenloos

Genre: Thriller
Shortlist Hebban Thriller Clubprijs 2018

Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven.

Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India Johnston spoorloos. Ze duikt buiten het zicht van haar familie op in de gedwongen prostitutie in België. Dan is er een klant die zich haar lot aantrekt.

Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als de omstandigheden Tim en Suzanne weer bij elkaar brengen, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.

Op het eerste gezicht lijken dit drie op zichzelf staande gebeurtenissen. Schijn bedriegt … Lees meer:
 

Syndroom

Genre: Suspense
Genomineerd voor een Bastaard Fantasy Award en voor de Harland Awards 2018.

HIJ IS OVERAL…
Wat begint als een spelletje, mondt uit in een verschrikking.
Al snel wordt het duidelijk.
Iemand zit achter ze aan.
En hij komt niet uit deze wereld.

HIJ IS OVERAL…
Als zijn zus verdwijnt, kan niemand zich haar herinneren.
Alleen hij weet nog van haar bestaan.

HIJ IS OVERAL…
Hoe vind je iemand die volgens anderen niet bestaat? Lees meer:

 

Eden

Eden voorkantGenre: Apocalyptische thriller
Genomineerd voor de Bastaard Fantasy Awards 2016

Samenvatting:
Engelen: ze zijn onder ons. Ik kan het weten. Er zit er één in me gevangen. Maar het beeld dat je waarschijnlijk hebt over deze “helpers van God” is verkeerd, dat garandeer ik je. Het zijn maniakale klootzakken. Lees meer.

 

 

 

 

Gebroken geheugen

Gebroken-geheugen-webEen futuristische thriller met horror en sci-fi elementen.
Genomineerd voor de Harland Awards 2016, voor het beste fantastische boek van 2015. Tevens kreeg het boek een eervolle vermelding vanwege buitengewone originaliteit.

Samenvatting:
Aanvankelijk negeer ik de uitleg, want de mensen die het ons vertellen zijn gestoord, net als de wereld om ons heen. Maar ik kan geen andere verklaring vinden. Zijn we dan echt dood? Ik bedoel, er is hier verdomme niets! We zitten gevangen in een bizar donker stadje. En dan heb ik het nog niet eens over de dingen die ik heb gezien… Lees meer:

 

 

De Kettingen van Amarath (Territoria 1)

De kettingen van amarath. Territoria 1Samenvatting:
Territoria, De Kettingen van Amarath
is een Fantasy/thriller; het eerste deel van een duister tweeluik in de stijl van ‘De Scherpschutter’ en ‘De Talisman’. Een spannende rollercoaster over gewone mensen in buitengewone situaties.
Lees meer:

 

 

 

 

 

De Ring van Andor (Territoria 2)

RingAndor_front_web(1)Samenvatting:
Zonder enig idee wie hij is, of hoe er is gekomen, struint een jongenman gedesoriënteerd over een verlaten asfalt. Een reeks vreemde gebeurtenissen laten hem gissen naar de waarheid.
Hij krijgt een briefje onder ogen dat het begin markeert van de zoektocht naar zijn verleden.
56 Mainstreet. Calvany. De plek waar je de eerste keer bent gestorven…

Het afsluitende deel van de fantasy/thriller tweeluik Territoria. Lees meer:

 

 

 

Het Web van Senora

senora_voorSamenvatting:
Een futuristische thriller.
“De zes schimmen aan het einde van de steeg waren slechts het begin. Binnen enkele seconden waren er nog veel meer. Het hele dorp leek op hen af te komen. De schimmen bleven aan het eind van de donkere steeg staan en keken hen aan. Amy zag hoe hun ogen een roodachtige gloed hadden. Ogen die in de duisternis vreemd licht uitstraalden.” Lees meer:

 

 

 

 

Het meisje dat vlam vatte

cover - het meisje dat vlam kon vatten copy

 

Samenvatting
Een kennismakingsbundeltje met vier korte magisch realistische, fantasy en horrorverhalen
Lees meer: